Resultati për "transport".
shadow

Me të ndodhur aksidenti fatal në Bad Aibling, të Gjermanisë ku të vdekur mbetën 9 persona dhe mbi 100 të tjerë të lëndur prej të cilëve 50 prej tyre ende në gjendje të rëndë shëndetësore, në vendin e ngjarjes doli menjëherë për vizitë Ministri i Transportit të Gjermanisë Alexander Dobrindt...