Resultati për "gatshme".
shadow

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka pritur sot në takim presidenten e Maltës, Marie Louise Coleiro Preca, të cilën e falënderoi për kontributin e dhënë gjatë fazës së shtetndërtimit të Kosovës dhe për përkrahjen që aktualisht është duke e dhënë në kuadër të mundësive që ka Malta brenda BE-së...