As e kaltra, as e gështenjta por ‘ronze’: Kjo është ngjyra kryesore e cila dominon këtë pranverë

shadow

‘Ronze’? Çka do të thotë kjo? Dhe, si duket? Aktualisht ngjyra më e popullarizuar e flokëve në botë pikërisht është përzierja e dy nuancave tepër të mrekullueshme: e kuqja e bakërt dhe e gështenjta e bronztë.

Është e nevojshme të thuhet që ekzistojnë nuanca të shumta ronze, të cilat shkojnë nga e zbehta deri te intensivja, transmeton Telegrafi.

Si të zgjidhet ajo e vërteta?

Është vërtet e thjeshtë: nëse keni ten të errët, atëherë zgjidhni nuancë më të errët, tenit mesatar më së miri i shkon nuanca ronze e artë, ndërsa damave të cilat kanë ten më të shndritshëm u rekomandohet nuanca më e shndritshme.

Ja si duket ngjyra ‘ronze’.

Beverly Hills, CA - Jessica Chastain at the 72nd Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton. January 12, 2015, Image: 215166371, License: Rights-managed, Restrictions: USA ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM images

2

Jan. 11, 2015 - Los Angeles, CA, United States - Jan 11, 2015 - Los Angeles, CA, United States - Actress JULIANNE MOORE at the 72nd Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton, Los Angeles., Image: 215197504, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5

6

7

8

c80456b216b8cbe512e27fa0d7b4c20f

Sugjerime

Komentet